Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Delfines kaland

Delfines kaland - (Dolphin Tale )

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi film (2011)

Winter, a fiatal delfin belegabalyodik egy mélytengeri csapdába, melyet a halászok rákoknak szántak. Életét a parton bóklászó kisfiú menti meg, de az uszonyán a kiérkező orvosok sem tudnak segíteni: a közeli állatkórház medencéjében amputálni kell a létfontosságú végtagot. Megmentője azonban nem feledkezik meg róla. A fiú mindent elkövet, mindenkit mozgósít, hogy valóra válhasson a terve: meggyőz egy háborús sérülteket kezelő orvost, készítsen műuszonyt a delfinnek... A film története megtörtént eseményeken alapul. Az igazi Winter, aki saját magát alakítja a Delfines kalandban, a bátorság szimbóluma lett Amerikában, felépülésének története pedig emberek millióinak jelenti a reményt a fogyatékkal élők és az egészségesek számára egyaránt.

Rendező: Charles Martin Smith

Szereplők: Charles Martin Smith, Morgan Freeman, Morgan Freeman, Nathan Gamble, Ashley Judd, Morgan Freeman (Dr. McCarthy), Kris Kristofferson (Reed Haskett), Ashley Judd (Lorraine Nelson), Nathan Gamble (Sawyer Nelson), Rus Blackwell (Vansky edző), Harry Connick Jr. (Dr. Clay Haskett), Cozi Zuehlsdorff (Hazel Haskett), Austin Highsmith (Phoebe), Austin Stowell (Kyle), Richard Libertini (Maury Morton), Ray McKinnon (Mr. Doyle)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfajok: Családi, Vígjáték

Címkék: Morgan Freeman, Harry Connick Jr., Ashley Judd, Kris Kristofferson, Nathan Gamble, Richard Libertini, Dolphin Tale , Rus Blackwell, Cozi Zuehlsdorff, Austin Highsmith, Austin Stowell, Ray McKinnon

Megjelent: 2011

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Párizs császára

Színes, magyarul beszélő francia filmdráma (2018)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Riddick - A sötétség krónikája

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2004)

Jumanji

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (1995)