Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zombifarm

Zombifarm - (Zombie Farm)

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2009)

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror Zombie Farm Pilar dokumentumfilmeket készít. Legújabb filmötletéhez nem talál támogatót, mivel egy korruptnak tűnő álgyógyítóról forgatna. A helyszínen kiderül, hogy a gyógyító valójában orvos, és nem hajlandó segíteni egy állandó családi bántalmazáson áteső nőn. A borzalmas állapotban lévő beteg egy titokzatos módszerrel dolgozó kuruzslóhoz fordul. Pilar folyamatosan megörökíti az eseményeket, azt is, mikor a beteg egy gyanús italt elkortyolva hazatér, majd rövidesen belekóstol a családjába? Pilar és az orvos egyre véresebb és egyre durvább körülmények között próbálna életben maradni, ám egyre több zombi van a nyomukban, így esélyük is kicsi az életben maradásra.

Rendező: Ricardo Islas

Szereplők: Adriana Catano (Pilar Franco), Khotan (Antonio), Roberto Montesinos (Roque), Monika Munoz (Ana Maria), Nadia Rowinsky (Mana Luna), Roberto Montesinos, Adriana Catano, Khotan, Ricardo Islas

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Horror

Megjelent: 2009

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

A zombifarm, ahol élünk

TV GO | 2019. 03. 06., 18:05

Kapcsolódó filmek

Horror Park

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

REC2

Színes, magyarul beszélő, spanyol horror (2009)

Motel (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai horror (2005)

Hívatlanok 2: Éjjeli préda

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)