Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Whiplash

Whiplash - (Whiplash)

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2014)

Andrew (Miles Teller) híres akar lenni. New York, tehát az Egyesült Államok, tehát az egész világ egyik leghíresebb zeneiskolájába, a Shaffer Konzervatóriumba jár, dobolni tanul, rengeteget gyakorol, és mindenre képes volna a siker érdekében. Legalábbis azt hiszi. De találkozik egy tanárral (J. K. Simmons), aki még nála is elszántabb. Ő abban hisz, hogy a tehetséget mindenáron fel kell szabadítani, és ami bujkál, azt ki kell préselni a tanulókból. Akkor is, ha kínlódnak, ha sírnak… vagy belehalnak. A kezdő zenész és a sokat látott veterán egymásnak feszül. A tanár felveszi a kezdő dobost a zenekarába, de az első örömöt nagyon sok keserűség követi. És egyikük sem adja fel könnyen, amit elkezdett. Mindketten tartják a ritmust…

Rendező: Damien Chazelle

Szereplők: Paul Reiser, J.K. Simmons, Miles Teller, Damien Chazelle, Miles Teller (Andrew Neyman), J.K. Simmons (Terence Fletcher), Melissa Benoist (Nicole), Austin Stowell (Ryan), Paul Reiser (Jim), Nate Lang (Carl), Damon Gupton (Mr. Kramer), Charlie Ian (Dustin), Jayson Blair (Travis)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: J.K. Simmons, Miles Teller (Jason), Austin Stowell, Melissa Benoist, Paul Reiser, Nate Lang, Damon Gupton, Charlie Ian, Jayson Blair

Megjelent: 2014

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Az örök mellékszereplők – J. K. Simmons

TV GO | 2019. 05. 14., 16:32

Kapcsolódó filmek

Silvio és a többiek (feliratos)

Színes, feliratis, olasz életrajzi dráma (2018)

Álmaimban látni foglak

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

Stanfordi börtönkísérlet

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

Elizabeth: Az aranykor

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (2007)