Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Jesabelle

Jessabelle - (Jesabelle)

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2014)

A Paranormal Activity producereinek hátborzongató új horrorjában Jessabelle egy borzalmas autóbalesetet követően hazatér a családi házba, hogy ott heverje ki a történteket és felgyógyuljon sérüléseiből. Az egykori békés otthon azonban szörnyű titkot rejt, Jessabelle-nek pedig hamarosan rá kell jönnie, hogy nincs egyedül. Egy kínok által gyötört nyughatatlan lélek ugyanis már régóta várta a hazatérését és esze ágában sincs elereszteni a fiatal lányt.

Rendező: Kevin Greutert

Szereplők: Sarah Snook, Mark Webber, Kevin Greutert, Sarah Snook (Jessie), Mark Webber (Preston), Joelle Carter (Kate), David Andrews (Leon), Ana de la Reguera (Rosaura), Larisa Oleynik (Samantha), Brian Hallisay (Mark)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Larisa Oleynik, David Andrews (Fred Willoughby), Mark Webber , Jesabelle, Kevin Greutert, Sarah Snook , Joelle Carter, Ana de la Reguera, Brian Hallisay

Megjelent: 2014

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

Gyilkos nemzedék

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)

12 majom

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus kalandfilm (1995)

American Hangman (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai thriller (2019)

Ruben Brandt, a gyűjtő

Színes, magyar thriller (2018)