Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A Robinson család titka

A Robinson család titka - (Meet the Robinsons )

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2007)

Remek „időtöltés” a Disney szórakoztató vígjátéka, A Robinson család titka. Igazi, izgalmas kalandfilm, ami egy képzeletbeli, meglepetésekkel teli világba kalauzolja nézőit. A Lewis nevű zseniális ifjú feltaláló időutazásra indul, hogy találkozhasson a sosem látott családdal. 2037 fantasztikus világában a hiphopos békák és a szemüveges kutyák éppen annyira számítanak hétköznapi dolognak, mint a beszélő dinoszauruszok. Egy hihetetlen fordulatot követően fény derül arra is, hogy a jövő sorsa Lewis kezében van, ám egyedül nem tud mindenkit megmenteni, ehhez minden segítségre szüksége lesz, amit a bámulatosan bolondos Robinson családtól megkaphat...

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó cikkek

Batman megszegte a legfontosabb szabályát

TV GO | 2015. 08. 25., 16:30

Kik voltak Monica legjobb pasijai a Jóbarátokban?

Vajda Judit | 2015. 01. 27., 12:30

Bruce Willis kiütötte Morgan Freemant

Vajda Judit | 2014. 10. 16., 14:05