Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az

Az - (It)

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2017)

Egyenként eltűnnek egy kisvárosból a gyerekek. Derry gyászol, azután elfeledkezik a tragédiáról, csak hét gyerek képtelen kiverni a fejéből a rettegést. És a bohócot, aki talán felelős mindazért a megmagyarázhatatlan szörnyűségért, ami történt. Ha ők heten idejében megértik, mi is történik velük, akkor talán megállíthatják a gonoszt... akinek ezúttal piros krumpliorra, és hatalmas, színes cipője van.

Rendező: Andres Muschietti

Szereplők: Andres Muschietti, Bill Skarsgard, Bill Skarsgard (Pennywise), Finn Wolfhard (Richie Tozier), Jaeden Lieberher (Bill Denbrough), Sophia Lillis (Beverly Marsh), Nicholas Hamilton (Henry Bowers), Steven Williams (Leroy Hanlon), Javier Botet (The Leper), Megan Charpentier (Gretta), Stephen Bogaert (Al Marsh)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Horror

Címkék: Jégvarázs, The Little Rascals Save the Day, Javier Botet (bolond fogoly), Megan Charpentier, Andres Muschietti, Steven Williams, Jaeden Lieberher, Nicholas Hamilton, Bill Skarsgard, Finn Wolfhard, Sophia Lillis, Stephen Bogaert

Megjelent: 2017

Kapcsolódó cikkek

Pennywise megérkezett közénk - Az

TV GO | 2018. 01. 09., 18:32

Így NE építs hóembert!

TV GO | 2018. 02. 19., 15:25