Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

T.S. Spivet különös utazása

T.S. Spivet különös utazása - (The Young and Prodigious T.S. Spivet )

Színes, magyarul beszélő, francia-kanadai családi film (2013)

Az ifjú T.S. Spivet egy montanai tanyán él szüleivel, a tőle teljesen különböző vadóc ikertestvérével és nővérével, aki arról álmodozik, hogy egyszer ő lesz Miss Amerika. T.S. Spivet rajong a térképészetért és a tudományos felfedezésekért. Az őt körbevevő világot igyekszik a lehető legtudományosabban leírni, megérteni, és az így szerzett tapasztalatokat saját találmányai elkészítéséhez felhasználni. Egy napon váratlan telefonhívást kap a Smithsonian Múzeumból, azzal a hírrel, hogy a rangos Baird-díjat neki ítélték egy különleges találmányáért, valamint a díj személyes átvétele mellett felkérik egy ünnepi beszéd megtartására is. T.S. felkerekedik és anélkül indul útnak, hogy a környezetében bárkinek is elmondaná milyen különös utazásra készül.

Rendező: Jean-Pierre Jeunet

Szereplők: Helena Bonham Carter, Kyle Catlett (T.S. Spivet), Helena Bonham Carter (Dr. Clair), Judy Davis (G.H. Jibsen), Julian Richings (Ricky), Niamh Wilson (Gracie), Jakob Davies (Layton), Robert Maillet (óriás hobo)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Családi

Címkék: Helena Bonham Carter (Halott menyasszony hangja), Robert Maillet, Judy Davis (Phyllis), Kyle Catlett, Julian Richings, Niamh Wilson, Jakob Davies , Jean-Pierre Jeunet

Megjelent: 2013

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

T.S. Spivet különös utazása

Színes, magyarul beszélő, francia-kanadai családi film (2013)

Gombos Jim és Lukács, a masiniszta

Színes, magyarul beszélő német családi kalandfilm (2018)

Diótörő (2010)

Színes, magyarul beszélő, angol-magyar fantasy (2010)

Lasse és Maja nyomozó irodája 3. - Stella Nostra

Színes, magyarul beszélő, svéd családi film (2015)