Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Paul

Paul - (Paul)

Színes, szinkronizált, spanyol-francia-angol-amerikai sci-fi vígjáték (2011)

Simon Pegg és Nick Frost (Vaskabátok, Haláli hullák hajnala) újra együtt, ezúttal két sci-fi őrült szerepében, akik elzarándokolnak Amerika UFO hátországába, és ott véletlenül összefutnak egy űrlénnyel, aki egy olyan eszeveszett kalandtúrára viszi őket, amitől örökre megváltozik számukra a világegyetem. Egy Paul nevű földönkívüli az elmúlt 60 évben egy titkos katonai bázison múlatta az időt. Az űrutazó fenegyerek ismeretlen okból úgy dönt, hogy elhagyja a létesítményt, és felugrik az első arra tévedő járműre. Ez pedig egy bérelt lakóbusz, melybe két földlakó, Graeme Willy és Clive Collins utazik éppen. Miközben üldözik őket a szövetségi ügynökök, no meg egy véletlenül elrabolt lány felbőszült apja, Graemme és Clive idétlen tervet ötlenek ki, miképp juttassák vissza Pault az anyahajójára. És miközben a két nyominger segíteni igyekszik, a kis zöld lény talán éppen bolygóközi hőst csinál a két balfácánból.

Rendező: Greg Mottola

Szereplők: Kristen Wiig, Nick Frost, Simon Pegg, Greg Mottola, Seth Rogen (Paul hangja), Simon Pegg (Graeme Willy), Kristen Wiig (Ruth Buggs), Bill Hader (Haggard), Nick Frost (Clive Gollings), Jason Bateman (Zoil ügynök), Sigourney Weaver (Nagyfiú), Jane Lynch (Pat), Blythe Danner (Tara)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Simon Pegg (Nicholas Angel), Nick Frost (Danny Butterman), Seth Rogen (Dale Denton), Sigourney Weaver, Kristen Wiig (SexyKitten), Jason Bateman, Jane Lynch (Io hangja), Blythe Danner, Paul, Greg Mottola

Megjelent: 2011

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Ufós filmek a Moziklubon

TV GO | 2019. 06. 25., 15:05

Féljünk-e az új Szellemirtóktól?

TV GO | 2016. 07. 21., 13:00

Kapcsolódó filmek

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Koszorúslányok

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2011)

Világvége

Színes,magyarul beszélő, angol akció-vígjáték (2013)