Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Csingiling és a Soharém legendája

Csingiling és a Soharém legendája - (Tinker Bell: Legend of the Neverbeast )

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2014)

A vidám és tehetséges állattündér, Gida szerint könyveket nem szabad a borítójáról megítélni, ahogy állatokat sem az agyaraik mérete alapján - ezért összebarátkozik a hatalmas és titokzatos lénnyel, a Soharémmel. Míg Csing és a többi tündér kissé aggódva nézik Tündérlak új lakóját, az elit felderítő tündérek úgy döntenek, inkább foglyul ejtik a lényt, mielőtt az elpusztítja az otthonukat. Gida azonban a szívére hallgat és kockáztatja a többiek barátságát, amikor arra kéri őket, segítsenek megmenteni a Soharémet.

Rendező: Steve Loter

Szereplők: Steve Loter, Mae Whitman, Mae Whitman (Csingiling hangja), Raven-Symoné v, Lucy Liu, Thomas Lennon, Anjelica Huston, Raven-Symoné (Iridessa hangja), Lucy Liu (Silvermist hangja), Thomas Lennon (Scribble hangja), Anjelica Huston (Clairon királynő hangja)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Csingiling, Mae Whitman, Raven-Symoné, Lucy Liu, Anjelica Huston, Thomas Lennon, Steve Loter, Tinker Bell: Legend of the Neverbeast

Megjelent: 2014

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Fel!

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2009)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Mulan

Színes, magyarul beszélő, amerikai rajzfilm (1998)

Szörny Egyetem

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)