Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Csingiling és a Soharém legendája

Csingiling és a Soharém legendája - (Tinker Bell: Legend of the Neverbeast )

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2014)

A vidám és tehetséges állattündér, Gida szerint könyveket nem szabad a borítójáról megítélni, ahogy állatokat sem az agyaraik mérete alapján - ezért összebarátkozik a hatalmas és titokzatos lénnyel, a Soharémmel. Míg Csing és a többi tündér kissé aggódva nézik Tündérlak új lakóját, az elit felderítő tündérek úgy döntenek, inkább foglyul ejtik a lényt, mielőtt az elpusztítja az otthonukat. Gida azonban a szívére hallgat és kockáztatja a többiek barátságát, amikor arra kéri őket, segítsenek megmenteni a Soharémet.

Rendező: Steve Loter

Szereplők: Steve Loter, Mae Whitman, Mae Whitman (Csingiling hangja), Raven-Symoné v, Lucy Liu, Thomas Lennon, Anjelica Huston, Raven-Symoné (Iridessa hangja), Lucy Liu (Silvermist hangja), Thomas Lennon (Scribble hangja), Anjelica Huston (Clairon királynő hangja)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Csingiling, Mae Whitman, Raven-Symoné, Lucy Liu, Anjelica Huston, Thomas Lennon, Steve Loter, Tinker Bell: Legend of the Neverbeast

Megjelent: 2014

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Maja, a méhecske

Színes, magyarul beszélő, ausztrál-német animációs film (2014)

Szörny Egyetem

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Fel!

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2009)