Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Isten városa

Isten városa - (Cidade de Deus)

Színes, magyarul beszélő, brazil-francia filmdráma (2002)

Színes, magyarul beszélő, brazil-francia filmdráma Cidade de Deus A cselekmény Rio de Janeiro nyomornegyedének szegények lakta utcáin zajlik. Két különböző utat bejáró fiú útját követi nyomon 15 éven át, a hatvanas évek végétől a nyolcvanas évek elejéig. Az egyikből fotós lesz, a másikból drogdíler. A film rövid történetek sorozatán keresztül mutatja be életútjukat, melyekből sokszor igen rövidre sikeredett sorsok rajzolódnak ki. Az Isten városa főszereplője nem egy személy, hanem egy hely. Az Isten városa egy hatvanas években elkezdett, szegényeknek épült lakótelep, amely a nyolcvanas évek elejére Rio de Janeiro egyik legveszélyesebb városrészévé vált.

Rendezők: Fernando Meirelles, Fernando Meirelles

Szereplők: Fernando Meirelles, Alexandre Rodrigues (Buscape), Leandro Firmino da Hora (Ze Pequeno), Philippe Haagensen (Bene), Alexandre Rodrigues, Leandro Firmino da Hora, Philippe Haagensen, Alexandre Rodrigues, Leandro Firmino da Hora, Philippe Haagensen

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Megjelent: 2002

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

Silvio és a többiek

Színes, magyarul beszélő, olasz életrajzi dráma (2018)

Álmaimban látni foglak

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

Elizabeth: Az aranykor

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (2007)

Stanfordi börtönkísérlet

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)