Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Csingiling és a nagy tündérmentés

Csingiling és a nagy tündérmentés - (Tinker Bell and the Great Fairy Rescue )

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Te vajon mit csinálnál, ha találkoznál egy tündérrel? Most tanúja lehetsz a történelmi pillanatnak, amikor Csingiling életében először találkozik egy emberrel, egy kislánnyal, aki eltökélten hisz a tündérek varázslatos birodalmának létezésében. Egy nyáron, amikor a tündérek ellátogattak Anglia virágba borult mezőire, a két, egymástól oly távoli világ először került közel egymáshoz. Csingiling egészen szoros kapcsolatba került a kíváncsi gyermekkel, akinek már nagyon hiányzott egy igaz barát. Amikor társai bátor mentőakciót indítanak Csingiling kiszabadítására, a kis tündér óriási veszélyt vállalva nemcsak saját épségét, de az összes többi tündér jövőjét is kockára teszi.

Rendező: Bradley Raymond

Szereplők: Jesse McCartney, Lucy Liu, Mae Whitman, Raven-Symoné, Jesse McCartney, Pamela Adlon, Kristin Chenoweth, Michael Sheen, Mae Whitman (Csingiling eredeti hangja), Lauren Mote (Lizzy eredeti hangja), Michael Sheen (Dr. Griffiths eredeti hangja), Lucy Liu (Ezüstcsepp eredeti hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfajok: Animáció, Családi

Címkék: Csingiling, Mae Whitman, Lucy Liu, Michael Sheen, Bradley Raymond, Pamela Adlon, Tinker Bell and the Great Fairy Rescue , Lauren Mote

Megjelent: 2010

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Csingiling - A szárnyak titka

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2012)

Paprika

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2006)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Szindbád - A hét tenger legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2003)