Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kingsman: Az Aranykör

Kingsman: Az Aranykör - (Kingsman: The Golden Circle)

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2017)

Ha a világot valami rettenetes baj, világuralomra törő főgonosz vagy más efféle rémség fenyegeti, akkor sem kell félnünk: van szakember, aki megállítja a gonoszságot. A Kingsman közelharcra és rejtvényfejtésre egyaránt tökéletesen kiképzett, úriember ügynökei majdnem mindig tudják, mi a teendő. De néha a "majdnem mindig" is kevés. Az új ellenség (Julianne Moore) természetesen világuralomra tör, valószínűleg őrült, és biztosan lángész: sikeresen csapdába csalja a Kingsman-csapatot, és felrobbantja a központjukat. Csak az újonc Töki (Taron Egerton) és kiképzője, Merlin (Mark Strong) ússza meg a támadást: ők Amerikába menekülnek, ahol a szervezetükhöz hasonló, helyi cég, a Statesman egy embere (Halle Berry) várja őket. Együtt vágnak neki, eddigi legkeményebb, legveszélyesebb feladatuk leküzdésének.

Rendező: Matthew Vaughn

Szereplők: Matthew Vaughn, Taron Egerton (Gary ´Töki´ Unwin), Julianne Moore (Poppy), Mark Strong (Merlin), Halle Berry (Ginger), Channing Tatum (Tequila ügynök), Jeff Bridges (Champagne ügynök), Colin Firth (Harry Hart), Pedro Pascal (Whisky ügynök)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Jeff Bridges, Julianne Moore, Channing Tatum, Colin Firth (Bill Haydon), Mark Strong, Halle Berry, Matthew Vaughn, Taron Egerton, Pedro Pascal, Mindenből egy kicsit több - Kingsman: Az aranykör , Kingsman: The Golden Circle

Megjelent: 2017

Kapcsolódó cikkek