Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kingsman: Az Aranykör

Kingsman: Az Aranykör - (Kingsman: The Golden Circle)

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2017)

Ha a világot valami rettenetes baj, világuralomra törő főgonosz vagy más efféle rémség fenyegeti, akkor sem kell félnünk: van szakember, aki megállítja a gonoszságot. A Kingsman közelharcra és rejtvényfejtésre egyaránt tökéletesen kiképzett, úriember ügynökei majdnem mindig tudják, mi a teendő. De néha a "majdnem mindig" is kevés. Az új ellenség (Julianne Moore) természetesen világuralomra tör, valószínűleg őrült, és biztosan lángész: sikeresen csapdába csalja a Kingsman-csapatot, és felrobbantja a központjukat. Csak az újonc Töki (Taron Egerton) és kiképzője, Merlin (Mark Strong) ússza meg a támadást: ők Amerikába menekülnek, ahol a szervezetükhöz hasonló, helyi cég, a Statesman egy embere (Halle Berry) várja őket. Együtt vágnak neki, eddigi legkeményebb, legveszélyesebb feladatuk leküzdésének.

Rendező: Matthew Vaughn

Szereplők: Matthew Vaughn, Taron Egerton (Gary ´Töki´ Unwin), Julianne Moore (Poppy), Mark Strong (Merlin), Halle Berry (Ginger), Channing Tatum (Tequila ügynök), Jeff Bridges (Champagne ügynök), Colin Firth (Harry Hart), Pedro Pascal (Whisky ügynök)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Jeff Bridges, Julianne Moore, Channing Tatum, Colin Firth (Bill Haydon), Mark Strong, Halle Berry, Matthew Vaughn, Taron Egerton, Pedro Pascal, Mindenből egy kicsit több - Kingsman: Az aranykör , Kingsman: The Golden Circle

Megjelent: 2017

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Az elefánt

Színes, magyar vígjáték (1977)

Bazi nagy görög lagzi 2.

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2016)

Káosz karácsonyra

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2015)

Rossz anyák karácsonya

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)