Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kéjlak

Kéjlak - (The Loft )

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2014)

Öt nős férfi osztozkodik egy pazar penthouse lakáson, amit titkos randevúkra és egyéjszakás kalandokra használnak. Amikor egy reggel Vincent (Karl Urban) kinyitja az ajtót, és az ágyban egy gyönyörű szőke, meztelen de halott lányt talál, felhívja legjobb barátait, Chris-t (James Marsden), Marty-t (Eric Stonestreet), Luke-ot (Wentworth Miller) és Philip-et (Matthias Shoenhaerts), hogy együtt megpróbálják összerakni mi történhetett. Ahogy a rendőrség lassan sarokba szorítja az első számú gyanúsítottat, barátságok és házasságok fura szövevénye rajzolódik ki egy árulással, féltékenységgel és erőszakkal teli örvényként felfedve a sötét titkokat és a szereplők valódi természetét.

Rendező: Erik Van Looy

Szereplők: James Mardsen, Karl Urban, Miller Wentworth, Erik Van Looy, Karl Urban, Karl Urban (Vincent Stevens), James Marsden (Chris Vanowen), Eric Stonestreet (Marty Landry), Wentworth Miller (Luke Seacord), Matthias Schoenaerts (Philip Trauner), Rhona Mitra (Allison), Margarita Levieva (Vicky Fry), Isabel Lucas (Sarah Deakins)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Rhona Mitra, Karl Urban (Dredd bíró), James Marsden (Trevor), Wentworth Miller, The Loft , Eric Stonestreet, Matthias Schoenaerts, Margarita Levieva, Isabel Lucas

Megjelent: 2014

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Ruben Brandt, a gyűjtő

Színes, magyar thriller (2018)

Vonzások

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai thriller (2013)

Nyughatatlan özvegyek

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)

American Hangman (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai thriller (2019)