Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A másik férfi

A másik férfi - (The Other Man )

Színes, magyarul beszélő amerikai-angol thriller (2008)

Peter és Lisa régóta házasok. Amikor egyik este, vacsora közben az asszony arról kérdezi férjét, hogy nem gondolt-e már arra, hogy lefeküdjön mással, Peter őszintén nemmel felel, szinte elviccelve a kérdést. Hónapokkal később, immár egyedül élve azonban a férfi rádöbben: felesége megcsalta őt. Peter ezután megszállottan kezd kutatni a titokzatos szertő után, hogy szembenézhessen vele, de rá kell jönnie, hogy a bosszú helyett csak a múlt lezárása és a megbékélés hozhat megnyugvást számára.

Rendező: Richard Eyre

Szereplők: Richard Eyre, Liam Neeson, Laura Linney, Antonio Banderas, Liam Neeson, Laura Linney (Lisa), Antonio Banderas (Ralph), Liam Neeson (Peter), Romola Garai (Abigail), Craig Parkinson (George)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: Laura Linney, Antonio Banderas, Liam Neeson (Rossz zsaru, Jó zsaru, Han Solo hangja), Romola Garai, The Other Man , Richard Eyre, Craig Parkinson

Megjelent: 2008

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Ruben Brandt, a gyűjtő

Színes, magyar thriller (2018)

Vonzások

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai thriller (2013)

Gyilkos nemzedék

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)

Azonosság

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2003)