Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Egyenesen át

Egyenesen át - (Flatliners)

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2017)

Néhány orvosegyetemista bátor és őrült kísérletre szánja el magát. A halál utáni élet érdekli őket, hát próbaképpen meghalnak. Mindez persze laboratóriumi körülmények között zajlik, a barátaik meg ott vannak mellettük, és a megfelelő pillanatban mindig újraélesztik őket. De lassacskán rá kell jönniük, hogy a bátorságuk vakmerőség volt. Átjutottak a túloldalra, és sikerült visszajönniük, de valami olyasmit hoztak magukkal, amire nem készültek fel. A halál ott marad velük, és hiába élnek, nem tudnak megszabadulni tőle… A 90-es évek egyik legizgalmasabb pszicho-thrillerét álmodták újra és pörgették fel a fiatal alkotók – akik az akkori film egyik sztárját, Kiefer Sutherlandet is meggyőzték, hogy a modern változatban is térjen vissza.

Rendező: Niels Arden Oplev

Szereplők: Niels Arden Oplev, Nina Dobrev (Marlo), Ellen Page (Courtney), Kiefer Sutherland (Nelson), Diego Luna (Ray), Kiersey Clemons (Sophia), James Norton (Jamie)

Besorolás: Kizárólag felnőttek számára ajánlott.

Műfaj: Horror

Címkék: Kiefer Sutherland, Ellen Page, Diego Luna , Kiersey Clemons, Niels Arden Oplev, Egyenesen át, Flatliners, James Norton

Megjelent: 2017

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Tökéletes bizonyíték

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2013)

A megtisztulás éjszakája: A sziget

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2018)

Kísértetjárás Connecticutban

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2009)

A lány és a farkas

Színes, feliratos, amerikai-kanadai horror/fantasy (2011)