Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

360 - A körtánc  (feliratos)

360 - A körtánc (feliratos) - (360 )

Színes, feliratos, angol-francia-brazil-osztrák romantikus dráma (2011)

Egy házaspár mindkét tagja a félrelépés gondolatával játszik: ám míg a feleség (Rachel Weisz) titokban félrelép, a férj (Jude Law) az utolsó pillanatban meghátrál. Egy brazil fotós megcsalt barátnője úgy dönt, hogy elhagyja félrelépő párját és hazaköltözik Brazíliába. Egy alkoholista, korosodó férfi (Anthony Hopkins ) eltűnt lányának feltételezett holttestét megy azonosítani az Egyesült Államokba. Egy szexuális zaklatásért elítélt, és feltételes szabadlábra bocsátott férfi igyekszik mindent elkövetni az újabb bűnbeesése megelőzésére. Egy dolog valamennyijüket összeköti: a véletlenek láncolata révén összefonódik a sorsuk, miközben mindannyian a magány elől menekülnek, s csak azt szeretnék, ha szeretnék őket.

Rendező: Fernando Meirelles

Szereplők: Fernando Meirelles, Jude Law (Michael Daly), Rachel Weisz (Rose), Sir Anthony Hopkins, Ben Foster (Tyler), Maria Flor (Laura), Sydney Wade (Ellie), Lucia Siposová (Mirka), Gabriela Marcinková (Anna)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Romantikus

Címkék: 360 - A körtánc, Ben Foster, Maria Flor, Sydney Wade, Lucia Siposová, Gabriela Marcinková

Megjelent: 2011

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »