Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A gonosz markában

A gonosz markában - (Meeting evil )

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi (2012)

John azt hiszi, a napja már nem lehet rosszabb: kirúgják, halomban állnak a számlák otthon, a felesége gyanakodva néz rá. Ám amikor próbál segíteni a háza előtt lerobbanó Richie-nek, még nagyobb bajban találja magát. Richie túszul ejti, sokasodnak mögöttük a hullák és a rendőrség John-t gyanúsítja. Miközben próbál kiutat találni, rá kell jönnie, az életében szinte senki sem az, akinek mutatja magát.

Rendező: Chris Fisher

Szereplők: Luke Wilson (John Felton), Samuel L. Jackson (Richie), Leslie Bibb (Joanie Felton), Peyton List (Tammy Strate), Muse Watson (Frank), Tracie Thoms (Latisha Rogers), Bret Roberts (Peter, a medencés fiú), Ryan Lee (Scooter)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Dráma, Krimi-Thriller

Címkék: Leslie Bibb (Christine Everhart), Ryan Lee, Muse Watson, Meeting evil, Peyton List, Tracie Thoms, Bret Roberts, Chris Fisher, A gonosz markában

Megjelent: 2012

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Gyilkos nemzedék

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)

Azonosság

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2003)

Egy kis szívesség

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)

Ruben Brandt, a gyűjtő

Színes, magyar thriller (2018)