Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Szárnyas fejvadász 2049

Szárnyas fejvadász 2049 - (Blade Runner 2049)

Színes, magyarul beszélő, amerikai-kanadai sci-fi-dráma (2017)

2019-ben a replikánsok után vadászó szárnyas fejvadászok egyike különös felfedezést tett. Harminc évvel később egy másik fejvadász, az LAPD tisztje, K (Ryan Gosling) egy másik titokra lel. Egy olyan rejtélyre, amely ha felszínre kerül, felforgathatja mindazt, ami a földi társadalomból még megmaradt. Az ügy érdekében fel kell kutatnia a rendőrség egy régi emberét: Rick Deckardot (Harrison Ford): Csakhogy Deckard 30 évvel ezelőtt eltűnt, és senki nem tudja, hol bujkálhat. Azt is csak néhányan sejtik, hogy miért...

Rendező: Denis Villeneuve

Szereplők: Denis Villeneuve, Jared Leto (Niander Wallace), Ryan Gosling (K), Harrison Ford (Rick Deckard), Lennie James (Mister Cotton), Dave Bautista (Sapper Morton), Mackenzie Davis (Mariette), Robin Wright (Joshi hadnagy), Ana de Armas (Joi), Sylvia Hoeks (Luv), Carla Juri (Dr. Ana Stelline)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Dráma, Sci-Fi

Címkék: Harrison Ford, Robin Wright, Dave Bautista, Mackenzie Davis, Sylvia Hoeks, Ana de Armas, Carla Juri, Blade Runner 2049, Lennie James

Megjelent: 2017

Kapcsolódó cikkek

Minden, amit az új Bond-filmről tudni lehet

TV GO | 2018. 03. 12., 14:37

Kapcsolódó filmek

Kékről álmodom

Színes, magyarul beszélő, dráma, fantasy (2017)

Hamupipőke

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi kalandfilm (2015)

Banks úr megmentése

Színes, feliratos, amerikai-angol-ausztrál filmdráma (2014)

A számolás joga

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)