Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Egy kutya négy élete

Egy kutya négy élete - ( A Dog’s Purpose)

Színes,magyarul beszélő, amerikai családi dráma (2017)

Bailey egy pajkos kiskutyaként jön a világra, története pedig egy szerető kisfiú karjaiban kezdődik. A tapasztalatlan gazdi és a játékra mindig kész eb hamarosan elválaszthatatlan barátokká válnak, akik feltétel nélkül elfogadják egymást. Megannyi izgalmas kalandot élnek át együtt, miközben Bailey arra a nagy kérdésre keresi a választ: mi lehet a létezése célja, mi keresni valója van az emberek között. Ahogy múlnak az évek a már aggastyán korba lépő Bailey tudja, hamarosan el kell búcsúznia a számára legfontosabb személytől, akivel élete minden egyes napját megosztotta. Ám ekkor megtörténik a csoda, és egy újabb kölyökkutya testében születik ujjá. Később aztán egy újabb és megint egy újabb eb bőrébe bújva éli mozgalmas, vidám és meghitt pillanatokkal teli életét. Vándorlásai során számos gazdit tanít meg nevetni és szeretni, mialatt próbálja megérteni, milyen küldetéssel született a világra.

Rendező: Lasse Hallström

Szereplők: Lasse Hallström, Dennis Quaid, Britt Robertson (Hannah), Dennis Quaid (Ethan), Josh Gad (kutya hangja), Peggy Lipton (felnőtt Hannah), Juliet Rylance (Elizabeth), Pooch Hall (Al), Logan Miller (Todd)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Családi, Dráma

Címkék: Josh Gad, Logan Miller, Juliet Rylance, A Dog’s Purpose, Peggy Lipton, Pooch Hall

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Színészek, akik leléptek a színésznővel

TV GO | 2018. 11. 20., 20:20

Kapcsolódó filmek

Elizabeth

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (1998)

A mindenség elmélete

Színes, magyarul beszélő, angol életrajzi dráma (2014)

A halászkirály legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy film (1991)

Eighth Grade (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)