Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

John Wick: 2. felvonás

John Wick: 2. felvonás - (John Wick: Chapter 2)

Színes, magyarul beszélő,amerikai thriller (2017)

John Wick (Keanu Reeves), a visszavonult bérgyilkos sosem nyugszik. Miután a magányos harcos New Yorkot totális csatatérré változtatta, és bosszúhadjárata során egy sereg gyilkost iktatott ki, újra ringbe száll. Wick egykori társa, egy titokzatos nemzetközi bérgyilkos szervezet irányítását akarja megkaparintani magának, így ráveszi cimboráját, hogy ismét csatasorba álljon. Wicket kötelezi az eskü, így vonakodva, de Rómába utazik, ahol a világ legveszélyesebb gyilkosaival kell szembenéznie. És a legenda egy még durvább, még brutálisabb háborúban találja magát.

Rendező: Chad Stahelski

Szereplők: Chad Stahelski, Keanu Reeves (John Wick), Laurence Fishburne (Bowler King), Riccardo Scamarcio (Santino D'Antonio), Thomas Sadoski (Jimmy), Ruby Rose (Ares), Bridget Moynahan (Helen Wick), Peter Stormare (Abram), Ian McShane (Winston), John Leguizamo (Aurelio)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Peter Stormare (Snufkin hangja), John Leguizamo (Santiago), Ian McShane, Bridget Moynahan, Riccardo Scamarcio, Ruby Rose, Thomas Sadoski, John Wick: Chapter 2

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

12 majom

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus kalandfilm (1995)

A bűnös

Színes, magyarul beszélő, dán thriller (2018)

Azonosság

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2003)

Egy kis szívesség

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)