Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Boncasztal

Boncasztal - (Pathology)

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi (2008)

Dr. Gray fiatal kórbonctani orvosként csatlakozik egy neves kórház csapatához, ahol veszélyes játékot űznek kollégái: versenyeznek, ki tudja elkövetni a tökéletes gyilkosságot, ami nem leplezhető le a törvényszéki boncolás során – amit ők maguk végeznek, így egymás „rejtvényeit” oldják meg. Graynek az etikai kérdések mellett arra is megoldást kell találnia, hogyan szabadulhat ki ebből a körből, mielőtt ő is egy feladvánnyá válik a boncasztalon.

Rendező: Marc Schoelermann

Szereplők: Marc Schoelermann, Milano Alyssa, Michael Weston (Jake Gallo), Milo Ventimiglia (Ted Grey), Alyssa Milano (Gwen Williamson), Lauren Lee Smith (Juliette Bath), Johnny Whitworth (Griffin Cavenaugh)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Horror

Címkék: Alyssa Milano, Lauren Lee Smith (Angelina Sable), Pathology, Johnny Whitworth

Megjelent: 2008

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.