Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Váratlan jóbarát

Váratlan jóbarát - (A Monster Calls)

Színes, magyarul beszélő, amerikai-spanyol fantasy (2016)

A 12 éves Conor (Lewis MacDougall) csodálatos fantáziával és rajztehetséggel megáldott kisfiú. Amikor élete legnagyobb megpróbáltatásával kell szembenéznie, nem akármilyen segítőt kap: egy hatalmas szörny (Liam Neeson) látogat el hozzá éjszakánként, aki fantasztikus történetekkel ébreszti fel a fiúban szunnyadó erőt és bátorságot. Conor végül a mesék és a szörny segítségével nemcsak édesanyja súlyos betegségével, és iskolatársai zaklatásával küzd meg, de a saját félelmeivel, dühével és bűntudatával is.

Rendező: Juan Antonio Bayona

Szereplők: Liam Neeson, Liam Neeson (The Monster), Lewis MacDougall (Connor), Felicity Jones (Mum), Sigourney Weaver (Grandma), Toby Kebbell (Dad), Geraldine Chaplin (The Head Teacher), Jennifer Lim (Miss Kwan)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Sigourney Weaver, Toby Kebbell (Garsiv), Felicity Jones, Geraldine Chaplin, Juan Antonio Bayona, A Monster Calls, Lewis MacDougall, Jennifer Lim

Megjelent: 2016

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Koszorúslányok

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2011)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

A Főnök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

Paul

Színes, szinkronizált, spanyol-francia-angol-amerikai sci-fi vígjáték (2011)