Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A 31-es kilométer - (Kilómetro 31)

Mexikói-spanyol horror (2006)

Agata Hameran egy elhagyatott országút 31. kilométerénél elüt egy kisfiút. Kiszáll kocsijából, hogy segítsen az áldozaton, eközben azonban egy másik kocsi őt üti el, és a nő mély kómába esik.Az ikertestvére, Catalina érzi Agata fájdalmát, és hallja, ahogy testvére a segítségét kéri. A lányok anyjuk tragikus halála után, még gyerekkorukban egy rendkívüli készséget fejlesztettek ki magukban, egyfajta kommunikációs módszert, amelynek segítségével szavak nélkül, a kettőjük közötti rejtélyes "kapcsolaton" keresztül tudnak egymással kommunikálni. Ennek a "kapcsolatnak" a segítségével Catalina érzi azt a fájdalmat, amelyet a testvére elsze

Rendező: Rigoberto Castaneda

Szereplők: Iliana Fox (Agata / Catalina), Adria Collado (Nuno), Raúl Méndez (Omar), Carlos Aragón (Ugalde), Everardo Arzate (Camillero)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: Raúl Méndez, Adrià Collado, A 31-es kilométer, Kilómetro 31, Iliana Fox, Carlos Aragón, Everardo Arzate, Rigoberto Castaneda

Megjelent: 2006

Ez a film csak MoziKlub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

Az Igazság Ligája

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2017)

Eszeveszett esküvő

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Űrvihar

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2017)

A Viszkis

Színes, magyar akciófilm (2017)