Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A 31-es kilométer

A 31-es kilométer - (Kilómetro 31)

Mexikói-spanyol horror (2006)

Agata Hameran egy elhagyatott országút 31. kilométerénél elüt egy kisfiút. Kiszáll kocsijából, hogy segítsen az áldozaton, eközben azonban egy másik kocsi őt üti el, és a nő mély kómába esik.Az ikertestvére, Catalina érzi Agata fájdalmát, és hallja, ahogy testvére a segítségét kéri. A lányok anyjuk tragikus halála után, még gyerekkorukban egy rendkívüli készséget fejlesztettek ki magukban, egyfajta kommunikációs módszert, amelynek segítségével szavak nélkül, a kettőjük közötti rejtélyes "kapcsolaton" keresztül tudnak egymással kommunikálni. Ennek a "kapcsolatnak" a segítségével Catalina érzi azt a fájdalmat, amelyet a testvére elsze

Rendező: Rigoberto Castaneda

Szereplők: Rigoberto Castaneda, Iliana Fox (Agata / Catalina), Adria Collado (Nuno), Raúl Méndez (Omar), Carlos Aragón (Ugalde), Everardo Arzate (Camillero)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Horror

Címkék: Raúl Méndez, Adrià Collado, A 31-es kilométer, Kilómetro 31, Iliana Fox, Carlos Aragón, Everardo Arzate, Rigoberto Castaneda

Megjelent: 2006

Kapcsolódó cikkek

Testvérkém, testvérkém!

TV GO | 2018. 04. 26., 21:40

Kapcsolódó filmek

Victor Frankenstein

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2016)

A magányos lovas

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (2013)

Banks úr megmentése

Színes, feliratos, amerikai-angol-ausztrál filmdráma (2014)

Lecsó

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2007)