Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Visegrádi Négyek Újévi Koncert a Virtuózokkal

Visegrádi Négyek Újévi Koncert a Virtuózokkal - (Visegrádi Négyek Újévi Koncert a Virtuózokkal)

Színes, magyar, koncertfilm (2018)

A Zeneakadémián, ezen az ünnepi koncerten a Virtuózok műsorsorozat eddigi fődíjasai, Kristóf Réka, Kökény Tamás és Lugosi Dániel Ali most először lép együtt színpadra. További népszerű virtuózok mellett még a Visegrádi Négyek országainak vendégművészei is bemutatkoznak: Łukasz Dyczko, lengyel szaxofonista, a Fiatal Zenészek Eurovíziós versenyének első helyezettje, Jan Vojtek, cseh zongoraművész, a Zeneakadémia hallgatója és a Virtuózok 2017 egyik indulója, a pozsonyi kishegedűs, Teo Gertler. Ebben az évben is olyan neves vendégművészek emelik az esemény rangját, mint Miklósa Erika Kossuth- és Liszt-díjas operaénekes, Kelemen Barnabás, Kossuth- és Liszt-díjas magyar hegedűművész és Horti Lilla, Junior Prima Díjas operaénekes. A zenei hátteret a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara adja, a karmester a Kossuth- és Liszt-díjas Kovács János lesz.

Szereplők: Kökény Tamás, Kökény Tamás, Kristóf Réka, Lugosi Dániel Ali

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Koncert

Címkék: Kristóf Réka, Lugosi Dániel Ali

Megjelent: 2018

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

Horváth Charlie 1996

Koncertfilm (1996)

Piramis Budapest Sportcsarnok

koncertfilm (1992)

Neoton Família : Búcsúkoncert

Színes, magyar, koncertfilm (1998)

Jazz+Az

Színes, magyar koncertfilm (2000)