Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Szerelem tesztelve (feliratos)

Szerelem tesztelve (feliratos) - (Just To Be Sure)

Színes, feliratos, francia-belga romantikus vígjáték (2017)

A 45 éves özvegyember, Erwan véletlenül megtudja, hogy a férfi, aki felnevelte nem vér szerinti apja. Úgy dönt, felkeresi igazi apját, és meg is találja a hetvenes, jókedvű Joseph személyében, akinek annak idején futó kalandja volt anyjával. Erwant nemcsak ő bűvöli el, hanem a hirtelen felbukkanó, féktelen Anna is, akit furcsa szálak fűznek Josephhoz és Erwanhoz is. Egyre bonyolultabb a helyzet, ráadásul lánya, Juliette is bejelenti, hogy gyereket vár, de az apa kilétét nem hajlandó felfedni...

Rendező: Carine Tardieu

Szereplők: François Damiens, François Damiens (Erwan Gourmelon), Cécile De France (Dr. Anna Levkin), Guy Marchand (Bastien Gourmelon), André Wilms (Joseph Levkine), Alice de Lencquesaing (Juliette Gourmelon)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Romantikus, Vígjáték

Címkék: Alice de Lencquesaing (Soeur Ursule), Cécile De France, André Wilms (Michel Chabrier), Just To Be Sure, Guy Marchand, Carine Tardieu

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)

Hogyan rohanj a veszTEDbe

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2014)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Koszorúslányok

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2011)