Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Szerelem tesztelve (feliratos)

Szerelem tesztelve (feliratos) - (Just To Be Sure)

Színes, feliratos, francia-belga romantikus vígjáték (2017)

A 45 éves özvegyember, Erwan véletlenül megtudja, hogy a férfi, aki felnevelte nem vér szerinti apja. Úgy dönt, felkeresi igazi apját, és meg is találja a hetvenes, jókedvű Joseph személyében, akinek annak idején futó kalandja volt anyjával. Erwant nemcsak ő bűvöli el, hanem a hirtelen felbukkanó, féktelen Anna is, akit furcsa szálak fűznek Josephhoz és Erwanhoz is. Egyre bonyolultabb a helyzet, ráadásul lánya, Juliette is bejelenti, hogy gyereket vár, de az apa kilétét nem hajlandó felfedni...

Rendező: Carine Tardieu

Szereplők: François Damiens, François Damiens (Erwan Gourmelon), Cécile De France (Dr. Anna Levkin), Guy Marchand (Bastien Gourmelon), André Wilms (Joseph Levkine), Alice de Lencquesaing (Juliette Gourmelon)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Romantikus, Vígjáték

Címkék: Alice de Lencquesaing (Soeur Ursule), Cécile De France, André Wilms (Michel Chabrier), Just To Be Sure, Guy Marchand, Carine Tardieu

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Bazi nagy görög lagzi 2.

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2016)

Káosz karácsonyra

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2015)

Rossz anyák karácsonya

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)