Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Budapest Noir

Színes, magyar krimi-dráma (2017)

Gordon Zsigmond, a kiábrándult bűnügyi újságíró egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány halála után nyomoz a 30-as évek Budapestjén. Csakhogy ez az ügy más, mint a többi, mindenhol falakba ütközik. Gordont hajtja a kíváncsisága, és minél jobban el akarják ijeszteni, annál kitartóbban követi a nyomokat. A szálak több irányba vezetnek, és úgy tűnik, senkinek nem áll érdekében az, hogy kiderüljön az igazság.

Rendező: Gárdos Éva

Szereplők: Kolovratnik Krisztián (Gordon Zsigmond), Tenki Réka (Eckhardt Krisztina), Dobó Kata (Vörös Margó), Anger Zsolt (Gellért Vladimir), Kulka János (Vitéz Szöllösy András), Kováts Adél (Szöllösyné Irma), Schneider Zoltán (Csuli)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Dráma, Krimi-Thriller

Címkék: Kováts Adél, Dobó Kata, Kulka János, Schneider Zoltán, Anger Zsolt, Lebilincselőnek ígérkezik a Budapest noir, Gárdos Éva

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

A szerelem vak

Színes, magyarul beszélő, amerikai-francia romantikus dráma (2017)

Testről és Lélekről

Színes, magyar játékfilm (2017)

Egy kutya négy élete

Színes,magyarul beszélő, amerikai családi dráma (2017)

Viktória királynő és Abdul

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai dráma (2017)