Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Budapest Noir

Budapest Noir - (Budapest Noir)

Színes, magyar krimi-dráma (2017)

Gordon Zsigmond, a kiábrándult bűnügyi újságíró egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány halála után nyomoz a 30-as évek Budapestjén. Csakhogy ez az ügy más, mint a többi, mindenhol falakba ütközik. Gordont hajtja a kíváncsisága, és minél jobban el akarják ijeszteni, annál kitartóbban követi a nyomokat. A szálak több irányba vezetnek, és úgy tűnik, senkinek nem áll érdekében az, hogy kiderüljön az igazság.

Rendező: Gárdos Éva

Szereplők: Gárdos Éva, Kolovratnik Krisztián (Gordon Zsigmond), Tenki Réka (Eckhardt Krisztina), Dobó Kata (Vörös Margó), Anger Zsolt (Gellért Vladimir), Kulka János (Vitéz Szöllösy András), Kováts Adél (Szöllösyné Irma), Schneider Zoltán (Csuli)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Dráma, Krimi-Thriller

Címkék: Kováts Adél, Dobó Kata, Kulka János, Schneider Zoltán, Anger Zsolt, Lebilincselőnek ígérkezik a Budapest noir, Gárdos Éva

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek