Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Dögkeselyű

Dögkeselyű - (Dögkeselyű)

Színes, magyar krimi (1982)

Simon József taxisofőrtől két jól öltözött öreg hölgy utas ellop tízezer forintot, azt az összeget, amelyet Simon adósságának visszafizetésére gürcölt össze. A tolvajokkal szemben, akik, mint kiderül, profi bűnözők, reménytelennek látszik törvényes úton keresni az igazságot, Simon ezért alvilági módszerekkel kezd egyszemélyes hadjáratba: rabol, hamisít, túszt ejt, zsarol és az egyre keményebb akciók során egyre inkább maga is szakszerűvé válik. Visszaszerzi a pénzt, lebuktatja a csalókat. A "győzelemnek" azonban ára van.

Rendező: András Ferenc

Szereplők: Cserhalmi György (Simon József), Maria Gladkowska (Roska Cecília), Temessy Hédi (Roska Mária), Perczel Zita (Roska Erzsébet), Blaskó Péter (Siska főhadnagy), Pap Vera (Kati), Szabó László (Kovács százados), Udvaros Dorottya (Ági)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Udvaros Dorottya, Pap Vera, Cserhalmi György, Mednyánszky Alajosné (Temessy Hédi), Blaskó Péter, Dögkeselyű, Maria Gladkowska, Perczel Zita, Szabó László, András Ferenc

Megjelent: 1982

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

Ruben Brandt, a gyűjtő

Színes, magyar thriller (2018)

Véres kampusz

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2018)

American Hangman (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai thriller (2019)

Nyughatatlan özvegyek

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)