Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Egyesült állatok

Egyesült állatok - (Animals United )

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2010)

A forró Afrika szavannáin minden állat egyetlen dolgon töri a fejét: vajon hova tűnt az a sok víz? Hiszen évekkel ezelőtt még ott voltak a folyók és patakok, melyek a távoli hegyekből csörgedeztek alá a völgyekbe. Egyre növekvő szomjuk aztán komoly aggodalommá válik, főként mióta az utolsó megmaradt vízlelőhelyet rivális bölény- és orrszarvú csordák őrzik. Így a bátor szurikáta, Billy és legjobb haverja, a jámbor oroszlán, Socrates úgy döntenek: megkeresik a vizet. Billy egyúttal fiának is szeretne imponálni a kalanddal, minden vágya, hogy sarja büszke legyen rá. Útközben találkoznak a gall kakassal, Charlesszal, aki egy szedett-vedett csapatot vezet Afrikába: egy jegesmedve hölgyet, egy kengurut, egy tasmán ördögöt és két galapagosi teknőst.

Rendező: Reinhard Klooss

Szereplők: Klooss Reinhard, Ralf Schmitz (Billy hangja), Thomas Fritsch (Socrates hangja), Bastian Pastewka (Angie hangja), Margot Rothweiler (Winifred hangja), Christoph Maria Herbst (Charles hangja), Frank Schaff (Erdmännchen hangja), Tilo Schmitz (Nashorn Biggie hangja)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Christoph Maria Herbst (Franz von Hahn hangja), Animals United , Bastian Pastewka, Margot Rothweiler, Frank Schaff, Tilo Schmitz

Megjelent: 2010

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

Mirai - Lány a jövőből

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2018)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Trollok

Színes, amerikai animációs vígjáték (2016)