Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Gazdátlanul Mexikóban 2

Gazdátlanul Mexikóban 2 - (Beverly Hills Chihuahua 2)

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

A beszélő csivavák egy fergeteges folytatásban térnek vissza - a hamisítatlan Disney vígjáték remek szórakozást nyújt az egész családnak. Régi ismerőseinknek új kalandokkal kell szembenézniük: a kölykeik született rosszcsontok, és kutya legyen a négy talpán, aki ép ésszel bírja újabb és újabb csínytevésüket. Ám amikor gazdáik bajba kerülnek, semmitől sem riadnak vissza, hogy megmentsék őket - mert a család, bármi is történjék, jóban-rosszban összetart. Így aztán kiskutya, nagykutya együtt száll harcba és megmutatja, hogy összefogással és bátorsággal a kicsik is képesek nagy dolgokra. A mókás és szívmelengető történetet ráadásul számos érdekes extra teszi különlegessé. Vigyázat, nagyon harapósak!

Rendező: Alex Zamm

Szereplők: Zamm Alex, Christine Lakin (riporter), Elaine Hendrix (Colleen Mansfield - Appoline gazdája), Ernie Hudson (riporter), Madison Pettis (Lala hangja), Odette Annable (Chloe hangja)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Alex Zamm, Beverly Hills Chihuahua 2

Megjelent: 2011

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

Silvio és a többiek

Színes, magyarul beszélő, olasz életrajzi dráma (2018)

Rossz szomszédság 2.

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

Blaze (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)