Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kutyabaj

Kutyabaj - (Golden Winter)

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi vígjáték (2012)

Kutyamese a javából! Nincs elbűvölőbb látvány, mint öt kis Golden Retriever kölyök, együtt, egy alomban, mindahányan. Mindegyikük nagy gézengúz, vásott kölyök a javából. Egy jó nagy házban laknak, azonban egy napon gazdáik elhagyják az otthonukat, mert elárverezik a tetőt a fejük fölött. És így a Golden Retriever kölykök is magukra maradnak, elhagyottan. A kutyusok mamáját pedig menhelyre viszik. Történik mindez éppen karácsonykor. A téli szünetben négy srác szellembandát alapít, s éppen ebbe az elhagyottnak hitt házba törnek be. A bandatagok közül az újonc Oliver a legkülönb mind közül.

Rendező: Sam Mendoti

Szereplők: Shannon Elizabeth (Jessica Richmond), Andrew Beckham (Oliver Richmond), Jason Brooks (Jeff Richmond), Frank Benz (Ralphie), Charles Irving Beale (Ben), Madeleine Falkskog (Mrs. Gietzen)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Shannon Elizabeth, Jason Brooks, Golden Winter, Andrew Beckham, Frank Benz, Charles Irving Beale, Madeleine Falkskog, Sam Mendoti

Megjelent: 2012

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)

Koszorúslányok

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2011)

Világvége

Színes,magyarul beszélő, angol akció-vígjáték (2013)