Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kutyabaj

Kutyabaj - (Golden Winter)

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi vígjáték (2012)

Kutyamese a javából! Nincs elbűvölőbb látvány, mint öt kis Golden Retriever kölyök, együtt, egy alomban, mindahányan. Mindegyikük nagy gézengúz, vásott kölyök a javából. Egy jó nagy házban laknak, azonban egy napon gazdáik elhagyják az otthonukat, mert elárverezik a tetőt a fejük fölött. És így a Golden Retriever kölykök is magukra maradnak, elhagyottan. A kutyusok mamáját pedig menhelyre viszik. Történik mindez éppen karácsonykor. A téli szünetben négy srác szellembandát alapít, s éppen ebbe az elhagyottnak hitt házba törnek be. A bandatagok közül az újonc Oliver a legkülönb mind közül.

Rendező: Sam Mendoti

Szereplők: Shannon Elizabeth (Jessica Richmond), Andrew Beckham (Oliver Richmond), Jason Brooks (Jeff Richmond), Frank Benz (Ralphie), Charles Irving Beale (Ben), Madeleine Falkskog (Mrs. Gietzen)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Shannon Elizabeth, Jason Brooks, Golden Winter, Andrew Beckham, Frank Benz, Charles Irving Beale, Madeleine Falkskog, Sam Mendoti

Megjelent: 2012

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

Az elefánt

Színes, magyar vígjáték (1977)

Agymanók

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Rossz anyák karácsonya

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)

Gyerekjáték

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2007)