Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Bosszú szeretetből

Bosszú szeretetből - (Vengeance: A Love Story)

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2017)

Július 4-én, az esti kerti partit követően Teena és 12 éves lánya, Bethie hazafelé sétálnak. Elhatározzák, hogy levágják az utat a találkozóhelyen át, ahová Teena is kijárt középiskolás korában. Ám találkoznak egy bandával, és a négy férfi szexuálisan bántalmazza Teenát a lánya előtt. A helyszínre érkezik Dromoor nyomozó, akivel Teene korábban már találkozott. Az özvegy, Öböl-háborús veterán mindent megtesz, hogy igazságot szolgáltasson, különösen, miután a banda felbéreli a rámenős ügyvédet.

Rendező: Johnny Martin

Szereplők: Nicolas Cage (John), Anna Hutchison (Teena), Talitha Bateman (Bethie), Deborah Kara Unger (Agnes), Don Johnson (Jay Kirkpatrick), Joshua Mikel (Marvin), Rocco Nugent (Lloyd), Joe Ochterbeck (Jimmy), Carter Burch (Fritz), Charlene Tilton (Irma), Dikran Tulaine (Walt)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Szeretet, Don Johnson, Deborah Kara Unger, Talitha Bateman, Vengeance: A Love Story, Anna Hutchison, Joshua Mikel, Rocco Nugent, Joe Ochterbeck, Carter Burch, Charlene Tilton, Dikran Tulaine, Johnny Martin

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Nyughatatlan özvegyek

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)

Vonzások

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai thriller (2013)

Véres kampusz

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2018)

Egy kis szívesség

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)