Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A majmok bolygója - Forradalom

A majmok bolygója - Forradalom - (Dawn of the Planet of the Apes)

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2014)

Tíz esztendő telt el azóta, hogy a félresikerült orvosi kísérlet eredményeként megjelentek a szuperintelligens majmok a Földön. Tíz év telt el, hogy Caesar vezetésével a majmok fellázadtak, és kitörtek a börtöneikből. Mivel erősebbek, okosabbak és jobban alkalmazkodtak a körülményekhez, mint az ember, átvették a hatalmat a Földön. Az emberiség azonban nem pusztult ki teljesen. A kisebb, túlélő csoportjai békét kötöttek a majmokkal. Mindkét fél tudja azonban, hogy ez a béke csak átmeneti lesz.

Rendező: Matt Reeves

Szereplők: Matt Reeves, Andy Serkis (Caesar), Gary Oldman (Dreyfus), Toby Kebbell (Koba), Jason Clarke (Malcolm), Kevin Rankin (McVeigh), Kirk Acevedo (Carver), Keri Russell (Ellie)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Akció-Kaland, Sci-Fi

Címkék: Andy Serkis (Gollam/Sméagol), Gary Oldman, Kirk Acevedo (Tommy), KERI RUSSELL, A majmok bolygója, Kevin Rankin, Jason Clarke, Matt Reeves, A majmok bolygója - Forradalom, Dawn of the Planet of the Apes

Megjelent: 2014

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Hasonmás

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2009)

Csatahajó

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm - (2012)

Holnapolisz

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2015)

Star Wars: A klónok támadása

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2002)