Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

127 óra

127 óra - (127 Hours)

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol életrajzi dráma (2010)

Aron Ralston egyedül indul a Utah államban lévő kanyon falainak megmászására. Egy rossz mozdulat következtében megcsúszik, és olyan szerencsétlenül esik, hogy egyik karja egy sziklavájatba szorul. A fiatal hegymászó öt napot tölt ebben a helyzetben, miközben lepereg előtte az élete. Miután rájön, hogy nem számíthat segítségre, minden erejét és bátorságát összeszedve levágja a beszorult kezét. Egyedül, legyengülve a vérveszteségtől, nem sok esélye van a menekülésre. Az akaraterejével azonban leküzdi a nehézségeket.

Rendező: Danny Boyle

Szereplők: Danny Boyle, James Franco (Aron Ralston), Kate Mara (Kristi), Amber Tamblyn (Megan), Treat Williams (Aron apja), John Lawrence (Brion), Kate Burton (Aron anyja), Lizzy Caplan (Sonja)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Kate Burton (Bella), Lizzy Caplan (Gena), Danny Boyle, Kate Mara, Treat Williams, Franco James, 127 óra, 127 Hours, Amber Tamblyn, John Lawrence

Megjelent: 2010

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

James Franco - Őrült vagy zseni?

TV GO | 2018. 04. 12., 14:14

Kapcsolódó filmek

Elizabeth: Az aranykor

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (2007)

A mindenség elmélete

Színes, magyarul beszélő, angol életrajzi dráma (2014)

A halászkirály legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy film (1991)

Silvio és a többiek

Színes, magyarul beszélő, olasz életrajzi dráma (2018)