Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Jégkorszak 4 – Vándorló kontinens

Jégkorszak 4 – Vándorló kontinens - (Ice Age: Continental Drift)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Az idő a jégkorszakban sem áll meg: minden változik, és mindig jöhet néhány vad meglepetés. A táplálkozási láncra fittyet hányó három jó barát, Manny, Diego és Sid (a mamut, a kardfogú tigris és a lajhár) újból kénytelen vándorútra indulni: egy óriási földmozgás leszakít a kontinensről egy szigetet, és elválasztja őket a hordától. Jobb híján egy úszó jéghegyre költöznek, és új, hófehér hajójukon igyekeznek partra vergődni. A trió a nyílt tengeren sem hazudtolja meg magát: a jég hátán is túlélnek, fura tengeri lények, új földrészek és őskalózok között vágják keresztül magukat, és közben egy percre sem veszítik el a humorérzéküket. Még a motkány is viszontlátja imádott makkját - igaz, olyan körülmények között, melyre egy motkány sem készülhet fel.

Rendezők: Mike Thurmeier, Steve Martino

Szereplők: Mike Thurmeier, John Leguizamo (Sid hangja), Denis Leary (Diego hangja), Ray Romano (Manny hangja), Kunal Nayyar (Gupta hangja), Jennifer Lopez (Shira hangja), Peter Dinklage (Gutt kapitány hangja), Seann William Scott (Crash hangja)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: JENNIFER LOPEZ, Peter Dinklage, John Leguizamo (Santiago), Denis Leary (Stacy kapitány), Seann William Scott, Kunal Nayyar, Ray Romano, Steve Martino, Jégkorszak 4 – Vándorló kontinens, Ice Age: Continental Drift, Mike Thurmeier

Megjelent: 2010

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)

Lengemesék 2 - Tél a Nádtengeren

Színes, magyar animáció (2018)

Mirai - Lány a jövőből

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2018)

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)