Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A majmok bolygója: Lázadás

A majmok bolygója: Lázadás - (Rise of the Planet of the Apes)

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2010)

Will Rodman Alzheimer-kór kutató kifejleszt egy ellenszert, amelyet a beteg apján, és a kísérleti csimpánzokon is kipróbál. Az apja állapota az átmeneti javulás után rosszabbodik, a majmok agya viszont fejlődést mutat. Cézár, a legokosabb majom Will otthonában él, ám az érzelmeit az emberek rendre félreértelmezik. Emiatt az állatmenhelyen köt ki, ahol rosszul bánnak vele. Egy idő után Cézár megelégeli a rabságot, fellázítja sorstársait, majd az élükre állva kitör a rácsok mögül. A lázadás káoszba borítja San Franciscót.

Rendező: Rupert Wyatt

Szereplők: Rupert Wyatt, James Franco (Will Rodman), Freida Pinto (Caroline), John Lithgow (Charles Rodman), Andy Serkis (Cézár), Tyler Labine (Franklin), David Oyelowo (Steve Jacobs), Brian Cox (John Landon)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Sci-Fi

Címkék: Andy Serkis (Gollam/Sméagol), A majmok bolygója, Freida Pinto, Brian Cox, John Lithgow, Tyler Labine, David Oyelowo, A majmok bolygója: Lázadás, Rise of the Planet of the Apes, Franco James, Rupert Wyatt

Megjelent: 2010

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Holnapolisz

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2015)

Csatahajó

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm - (2012)

Ex Machina

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol sci-fi (2015)

Serenity

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2005)