Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Halálos iramban 7

Halálos iramban 7 - (Furious 7 )

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2015)

A Halálos iramban 7 több mint egy évvel az után veszi fel a cselekmény fonalát, hogy a kegyelmet kapott Dom (Vin Diesel) és Brian (Paul Walker) visszatértek az Államokba. A törvény helyes oldalán kezdenek új életet, mégsem számíthatnak boldog családi életre. Dom nehezen tud újra közel kerülni Lettyhez (Michelle Rodriguez), Brian pedig furcsán érzi magát kertvárosi átlagpolgárként felesége, Mia (Jordana Brewster) oldalán. Tej (Chris Ludacris Bridges) és Roman (Tyrese Gibson) viszont egész jól elvan, olyan életet élnek, amilyenről álmodtak: szórják a pénzt playboyként. Egyikük sem sejti, hogy közeleg a végzet egy hidegvérű, bosszúszomjas brit orgyilkos képében. Deckard Shaw (Jason Statham) Tokióban kezdi terrorhadjáratát Han (Sun Kang) brutális meggyilkolásával.

Rendező: James Wan

Szereplők: James Wan, Dwayne Johnson, Paul Walker (Brian O´Conner), Vin Diesel (Dominic Toretto), Dwayne "The Rock" Johnson (Luke Hobbs), Jason Statham (Deckard Shaw), Lucas Black (Sean Boswell), Michelle Rodriguez (Letty Ortiz), Jordana Brewster (Mia), Ludacris (Tej Parker), Tyrese Gibson (Roman), Sung Kang (Han), Kurt Russell

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Lucas Black (Buddy), Jason Statham, Kurt Russell, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris, Sung Kang, Furious 7 , Michelle Rodriguez

Megjelent: 2015

Kapcsolódó cikkek

Még halálosabb lesz a még több iram

TV GO | 2017. 04. 25., 14:20

Fél évszázados Jason Statham

TV GO | 2017. 07. 26., 19:57

Kapcsolódó filmek

Párizs császára

Színes, magyarul beszélő francia filmdráma (2018)

Lucy

Színes, szinkronizált, amerikai-francia akciófilm (2014)

Kalandor: Az aranyládika átka

Színes, szinkronizált, angol kalandfilm (2013)

Godzilla

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kalandfilm (1998)