Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Gattaca

Gattaca - (Gattaca)

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (1997)

Vincent azon kevés emberek egyike, akik még "természetes úton" születnek egy új, genetikailag megtervezett világban, ahol már a születéskor meg tudják adni a várható élettartamot és betegségeket. Vincent a diagnózis szerint nem tökéletes, és előreláthatólag csupán 30 éves koráig fog élni, ezért nincs esélye arra, hogy karriert csináljon egy olyan társadalomban, ahol elfogadott a gének meghatározta diszkrimináció. Vincent azonban űrhajós akar lenni, ezért üzletet köt Jerome-mal, aki minden szempontból tökéletes, de egy baleset következtében tolókocsiba kényszerült. Vincent Jerome haját, bőrét, vérét és vizeletét használja a tesztek során, hogy beteljesíthesse álmát. Amikor azonban meggyilkolják a Titánra induló program vezetőjét, megtalálják Vincent szempilláját a helyszínen, és megindul a nyomozás a beazonosított személy után.

Rendező: Andrew Niccol

Szereplők: Andrew Niccol, Jude Law (Jerome Eugene Morrow), Uma Thurman (Irene Cassini), Ethan Hawke (Vincent Freeman), Gore Vidal (Josef), Xander Berkeley (Dr. Lamar), Jayne Brook (Marie), Elias Koteas (Antonio), Ernest Borgnine (Caesar)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Sci-Fi

Címkék: Xander Berkeley, Elias Koteas, Gore Vidal, Jayne Brook, Ernest Borgnine

Megjelent: 1997

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Star Wars: A klónok támadása

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2002)

Star Wars: A Birodalom visszavág

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (1980)

Star Wars: A Sith-ek bosszúja

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (2005)

Ex Machina

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol sci-fi (2015)