Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Fácángyilkosok

Fácángyilkosok - (Fasandraberne)

Színes, magyarul beszélő, dán thriller (2014)

Egy tóparti nyaralóban brutálisan meggyilkolnak egy fiatal ikerpárt. A nyomok alapján a rendőrség egy helyi bentlakásos iskola gazdag és befolyásos családból származó diákjai között keresi az elkövetőt, mivel azonban a bizonyítékok nem perdöntőek, vádemelés nélkül a lezáratlan ügyek közé kerül az akta. Az elfekvő ügyekkel foglalkozó Q-ügyosztály 20 évvel később újra foglalkozni kezd az esettel. Carl Morck nyomozó és társa beleássa magát az ügybe, és hamar rájönnek, hogy a bűncselekmény körül valami bűzlik. A meglévő nyomok egy, a testvérpár meggyilkolásával egy időben eltűnt lányhoz vezetnek, ám hamar kiderül, hogy nem csak a nyomozók próbálják elszántan felkutatni a nőt, hogy a hiányzó információkat megszerezzék tőle. Az ország három legbefolyásosabb köreiből néhányan szintén kétségbeesetten kutatnak az utcán élő nő után, mert olyan tudás birtokában van, ami egy életre tönkreteheti őket. A hajtóvadászat kezdetét veszi…

Rendező: Mikkel Norgaard

Szereplők: Mikkel Norgaard, Nikolaj Lie Kaas, Nikolaj Lie Kaas (Carl Morck), Sarah Sofie Boussnina (Carl Morck), Danica Curcic (Kimmie Lassen), David Dencik (Ulrik Dybbol), Fares Fares (Assad), Soren Pilmark (Marcus Jacobsen), Morten Kirkskov (Lars Bjorn)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Fares Fares, Nikolaj Lie Kaas, David Dencik, Fácángyilkosok, Fasandraberne, Sarah Sofie Boussnina, Danica Curcic, Soren Pilmark, Morten Kirkskov, Mikkel Norgaard

Megjelent: 2014

Kapcsolódó cikkek