Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Fácángyilkosok - (Fasandraberne)

Színes, magyarul beszélő, dán thriller (2014)
  • 3

Egy tóparti nyaralóban brutálisan meggyilkolnak egy fiatal ikerpárt. A nyomok alapján a rendőrség egy helyi bentlakásos iskola gazdag és befolyásos családból származó diákjai között keresi az elkövetőt, mivel azonban a bizonyítékok nem perdöntőek, vádemelés nélkül a lezáratlan ügyek közé kerül az akta. Az elfekvő ügyekkel foglalkozó Q-ügyosztály 20 évvel később újra foglalkozni kezd az esettel. Carl Morck nyomozó és társa beleássa magát az ügybe, és hamar rájönnek, hogy a bűncselekmény körül valami bűzlik. A meglévő nyomok egy, a testvérpár meggyilkolásával egy időben eltűnt lányhoz vezetnek, ám hamar kiderül, hogy nem csak a nyomozók próbálják elszántan felkutatni a nőt, hogy a hiányzó információkat megszerezzék tőle. Az ország három legbefolyásosabb köreiből néhányan szintén kétségbeesetten kutatnak az utcán élő nő után, mert olyan tudás birtokában van, ami egy életre tönkreteheti őket. A hajtóvadászat kezdetét veszi…

Rendező: Mikkel Norgaard

Szereplők: Nikolaj Lie Kaas (Carl Morck), Sarah Sofie Boussnina (Carl Morck), Danica Curcic (Kimmie Lassen), David Dencik (Ulrik Dybbol), Fares Fares (Assad), Soren Pilmark (Marcus Jacobsen), Morten Kirkskov (Lars Bjorn)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Fares Fares, Nikolaj Lie Kaas, David Dencik, Fácángyilkosok, Fasandraberne, Sarah Sofie Boussnina, Danica Curcic, Soren Pilmark, Morten Kirkskov, Mikkel Norgaard

Időtartam: 1 óra 55 perc

Megjelent: 2014

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Gyilkos ösztön

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2015)

A Lazarus hatás

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2015)

A fogoly

Színes, magyarul beszélő, kanadai thriller (2014)

Jessabelle

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2014)