Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Hamupipőke

Hamupipőke - (Cinderella)

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi kalandfilm (2015)

A klasszikus mese élőszereplős feldolgozása a fiatal Ella (Lily James) történetét meséli el, akinek kereskedő apja újból megnősül Ella édesanyjának halála után. A lány szeretettel fogadja új mostohaanyját (Cate Blanchett) és lányait, Anastasiát (Holliday Grainger) és Drisellát (Sophie McShera). Azonban, amikor édesapja is váratlanul meghal, új rokonai kénye-kedvének kiszolgáltatva. Bár a legmegalázóbb feladatokat bízzák rá, Ella nem adja fel a reményt, ezért fogát összeszorítva tűri, hogy mostohaanyja és lányai lépten-nyomon kihasználják. Amikor találkozik egy jóképű idegennel az erdőben, Ella nem is tudja, hogy egy álruhás herceggel (Richard Madden) sodorta össze a sors, akiben igazi társra lel. Amikor a királyi udvar meghívókat küld szét a birodalom összes hajadonjának, Ella reménykedni kezd, hogy ismét találkozhat a sármos Kittel...

Rendező: Kenneth Branagh

Szereplők: Kenneth Branagh, Grainger Holliday, Holliday Grainger (Anastasia), Sophie McShera (Drizella), Cate Blanchett (Lady Tremaine), Lily James (Ella), Hayley Atwell (Cinderella´s Mother), Helena Bonham Carter (Fairy Godmother), Richard Madden (Prince Charming), Stellan Skarsgard (Grand Duke), Derek Jacobi (King)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Cinderella, Holliday Grainger

Megjelent: 2015

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Hamupipőke

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi kalandfilm (2015)

A kolosszus

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-dráma-vígjáték (2016)

Egy durva év

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2014)

Ninja 2. - A harcos bosszúja

Színes, magyarul beszélő, thaiföldi-amerikai akciófilm (2013)