Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Fábián Juli & Zoohacker - Akvárium Stage Pass koncertek

Színes, magyar, koncertfilm (2015)
  • 3

Hamisítatlan, minőségi pop zene Fábián Juli és Palásti Kovács Zoltán alias Zoohacker tolmácsolásában. A Fábián Juli & Zoohacker formációt 2011-ben alapította a két különböző műfajból érkező zenész: a korábban jazz-énekesnőként jegyzett Fábián Juli és a szárnyait elektronikus produkciókban bontogató billentyűs-producer Zoohacker. A közös hang megtalálása nem jelentett gondot. A számok különlegességét az adja, hogy a hagyományos zenei műfajok mellett szinte az összes modern irányzat teret kap bennük, és a régebbi stílusjegyek újraértelmeződnek a mai modern felfogás és az elektronikus hangszerelés által. A zenekar 2011-es debütálása óta folyamatosan jelen van a hazai rádiók és a MAHASZ slágerlistáin, játszott a legendás Stereo MC’s előzenekaraként, és a 2012-es hazai Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe is bekerült ‘Like a child’ c. számával. A csapat idén május végén debütált új, "Shine" című albumával az Akváriumban.

Rendező: Seres Tamás

Szereplő: Fábián Juli & Zoohacker

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Koncert

Időtartam: 52 perc

Megjelent: 2015

Kölcsönzési díj: 199 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Neoton Família : Búcsúkoncert

Színes, magyar, koncertfilm (1998)

Szekeres Adrien: Karácsonyi Szimfónikus koncert

Színes, magyar, koncertfilm (2012)

Király Viktor - Akvárium Stage Pass koncertek

Szímes, magyar, koncertfilm (2015)