Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Cloud 9+ - Akvárium Stage Pass koncertek

Színes, magyar, koncertfilm (2015)
  • 3

Szinte pillanatok alatt hatalmas rajongótáborra tett szert a Cloud9+, ami alig több mint két éve mutatkozott be Supernova című dalával és klipjével. Innentől kezdve nem volt megállás a rockstep zenekar számára. Eddig megjelent hat klipjükön dolgoztak már a Studio Xszel, Puskás Petivel és Trokán Nórával és még a legendás Freestylers rapperével, MC SirReallel is, akivel a Közgáz Gólyabál hivatalos himnuszát álmodták meg. Az elmúlt két évben végigturnézták az országot, begyűjtöttek két Fonogram-jelölést (év hazai elektronikus hangfelvétele és az év felfedezettje kategóriákban), felléptek Londonban, a Nagy-Szín-Padon a döntőben végeztek és egyre nagyobb tömegeket állítottak a színpad elé a magyar fesztiválokon. Debütáló albumuk most februárban jelent meg , és néhány napon belül 2. lett az iTunes albumlistáján, megdöntötte a Deezer toplistáját több kategóriában is, és a MAHASZ Top 40 albumlistáján is a 6. helyen nyitott.

Rendező: Tamás Seres

Szereplők: Szivák Zsolt, Boy Skeeny, Biksi Gábor

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Koncert

Időtartam: 52 perc

Megjelent: 2015

Kölcsönzési díj: 199 Ft

Kapcsolódó cikkek

ZENE A TV GO-n: Cloud 9+

TV GO | 2016. 07. 16., 12:49

Kapcsolódó filmek

Házibuli a 80-as években

Koncertfilm (2014)

Neoton Família : Búcsúkoncert

Színes, magyar, koncertfilm (1998)

Zambó Jimmy koncert

Koncertfilm (1999)

A rock and roll nagyágyúi

Koncertfilm (2014)