Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Pókember 2.

Pókember 2. - (Spider-Man 2)

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (2004)

Két év telt el, amióta a csendes Peter Parker (Tobey Maguire) elhagyta nagy szerelmét, Mary Jane Watsont (Kirsten Dunst), és vállalta a szuperhősléttel járó felelősséget. Peternek számos új nehézséggel kell szembenéznie, miközben arra törekszik, hogy megteremtse az egyensúlyt két élete között - nappal szorgalmas egyetemista, éjjel pedig a szuperhős szerepét ölti magára. Azok az emberek, akik a legfontosabbak Peter számára, mind veszélyben vannak, attól a pillanattól, hogy összeütközésre kerül sor a gonosz Doc Ockkal. Peter egyre nehezebben bírja Mary Jane nélkül, és egyre erősebb késztetést érez, hogy a kettős életnek és a titkolódzásnak véget vessen. Közben M.J. már továbblépett és éli a maga életét: színészkedik és férfi is van az életében. Peter legjobb barátja, Harry Osborn (James Franco) a Pókemberen még mindig bosszút szeretne állni, mert őt tartja felelősnek apja haláláért.

Rendező: Sam Raimi

Szereplők: Sam Raimi, Dunst Kirsten, Franco James, James Franco (Harry Osborn), Toby Maguire (Pókember/Peter Parker), Kirsten Dunst (Mary Jane Watson), Alfred Molina (Doc Ock/Dr. Otto Octavius), Elizabeth Banks (Betty Brant), Vanessa Ferlito (Louise), Donna Murphy (Rosalie Octavius)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Megjelent: 2004

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Ki nem beszélt szuperhős parák

TV GO | 2018. 05. 09., 11:55

James Franco - Őrült vagy zseni?

TV GO | 2018. 04. 12., 14:14

Irány a legjobb Pókverzum!

TV GO | 2019. 04. 12., 12:36

Kapcsolódó filmek

Godzilla

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kalandfilm (1998)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Riddick - A sötétség krónikája

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2004)

Jumanji

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (1995)