Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az Őrzők legendája

Az Őrzők legendája - (The Legend of the Guardians )

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál animációs film - (2010)

Eredeti nyelven is! Talán léteznek bölcs és bátor baglyok, akiknek egyetlen feladata van a világon: a többi bagoly védelmezése. Megvigasztalják a szomorút, meggyógyítják a beteget, elűzik a gonoszt és óvják a baglyok királyságát. Sorent, a bagolyfiókát testvérével együtt elrabolja egy lázadó bagolyraj: ők tisztábbnak, különlegesebbnek állítják magukat a többi fajtársuknál. A fióka mindig is imádta a meséket, apjától sokat hallott a védelmező baglyok legendájáról. Ebből a történetből merít erőt akkor is, amikor megszökik, és barátaival együtt hosszú, kalandos útra indul, hogy megtalálja a védelmező baglyok csodálatos fáját: ha sikerül, velük együtt fog visszatérni, és legyőzi ellenségeit.

Rendező: Zack Snyder

Szereplők: Zack Snyder, Jim Sturgess (Soren eredeti hangja), Hugo Weaving (Noctus eredeti hangja), Jay Lagaia (Dereng eredeti hangja), Geoffrey Rush (Ezylryb eredeti hangja), Emily Barclay (Gülfi eredeti hangja), Miriam Margolyes (Mrs. Plithiver eredeti hangja), Ryan Kwanten (Kludd eredeti hangja)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Hugo Weaving, Geoffrey Rush, Miriam Margolyes, The Legend of the Guardians , Jim Sturgess, Jay Lagaia, Emily Barclay, Ryan Kwanten

Megjelent: 2010

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

A Trónok harca sztárja egy igazi állat

TV GO | 2014. 10. 20., 16:08

Egy nap – ilyen az élet

TV GO | 2016. 08. 15., 19:07

Kapcsolódó filmek

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)

Trollok

Színes, amerikai animációs vígjáték (2016)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Csingiling - A szárnyak titka

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2012)