Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Anyát a Marsra!

Anyát a Marsra! - (Mars Needs Moms)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2011)

"Vidd ki a szemetet!" "Edd meg a vacsorát!" - Mi szükség is van az anyukákra? Nos, a kilenc éves Milo (Seth Green) akkor jön rá, valójában milyen nagy szüksége is van az anyukájára, amikor marslakók rabolják el a mamát, hogy ellopják az "anyaságát" a kis marslakó gyerekeknek. Milo számára ekkor veszi kezdetét élete legnagyobb kalandja: potyautas lesz egy űrhajón; bonyolult, többszintes bolygót kell navigálnia, és meg kell küzdenie egy egész űrlény-nemzettel és vezérükkel (Mindy Sterling). Gribble (Dan Fogler), az agyban nagy földalatti földlakó, és a lázadó marslakólány, Ki (Elizabeth Harnois) segítéségével. Milo-nak vajon sikerül megtalálnia eltűnt édesanyját?

Rendező: Simon Wells

Szereplők: Simon Wells, Seth Green (Milo eredeti hangja), Dan Fogler (Gribble eredeti hangja), Joan Cusack (Milo anyja eredeti hangja), Elisabeth Harnois (Ki eredeti hangja), Mindy Sterling (Űrlénynemzet vezérének eredeti hangja), Kevin Cahoon

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Seth Green, Anyát a Marsra!, Mars Needs Moms, Dan Fogler, Joan Cusack, Elisabeth Harnois, Mindy Sterling, Kevin Cahoon

Megjelent: 2011

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

Paprika

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2006)

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)

Jégkorszak 4 – Vándorló kontinens

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)