Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Stréber

Stréber - (Teacher’s Pet)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2004)

Leonard negyedik osztályos tanuló, az édesanyja, Mary Lou pedig tanítónőként dolgozik. Azt tervezik, hogy a tanév befejezése után Floridába utaznak, ám a kutyájukat, Spotot nem viszik magukkal. Mary Lou nem tudja, hogy Spot különleges képességekkel rendelkezik, beszélni és olvasni is tud, ő az osztály legjobb "tanulója". Spot minden vágya, hogy igazi fiú legyen belőle. Úgy érzi, álma valóra válhat, miután az egyik tévéműsorban meglátja Ivan Krankot. Az őrült tudós azt állítja, hogy emberré tudja változtatni az állatokat. Kapóra jön, hogy laboratóriuma az ő utcájukban van.

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

Paprika

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2006)

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)