Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Pókember 3

Pókember 3 - (Spider-Man 3 )

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2007)

Komoly bajba keveredik Pókember. Miközben két rendkívüli képességekkel bíró rosszakarója, Venom és Homokember összefog ellene, egy gyönyörű, szőke lánnyal is találkozik. Peter szeretne hű maradni régi szerelméhez, Mary Jane-hez, de úgy tűnik képtelen ellenállni a csábításnak. A mindenre képes szökött fegyenc, a Peter nyomában szaglászó paparazzo, a fekete anyag, amely egy kalandja során átitatja a Pókember ruháját, és átalakítja a testét, a város rendőrfőnökének gyönyörű lánya és a Zöld Manó régi ruhájában járó, még mindig bosszúállásra készülő egykori jóbarát - Pókember élete még sosem bővelkedett ennyire a kalandokban.

Rendező: Sam Raimi

Szereplők: Sam Raimi, Dunst Kirsten, Franco James, Tobey Maguire, James Franco (Harry Osborn), Kirsten Dunst (Mary Jane Watson), Tobey Maguire (Peter Parker/Pókember), Thomas Haden Church, Topher Grace, J.K. Simmons, Rosemary Harris, James Cromwell, Bryce Dallas Howard, Theresa Russell, Thomas Haden Church (Flint), Topher Grace (Eddie Brock/Venom), J.K. Simmons (J. Jonah Jameson), Rosemary Harris (May Parker), James Cromwell (George Stacy), Bryce Dallas Howard (Gwen Stacy), Theresa Russell (Mrs. Marko)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: James Cromwell, J.K. Simmons, Bryce Dallas Howard, Thomas Haden Church , Spider-Man 3 , Topher Grace, Rosemary Harris, Theresa Russell

Megjelent: 2007

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Szokolay Ottóra emlékezünk

TVGO | 2018. 05. 28., 13:04

Sony filmek féláron! 2. hét!

TV GO | 2017. 09. 13., 07:30

Ezzel jön a Marvel 2017-ben

TV GO | 2016. 12. 13., 14:00

Ezzel készül a Sony Pictures 2017-ben

TV GO | 2016. 12. 29., 07:50

Kapcsolódó filmek

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Feledés

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2013)

Kalandor: Az aranyládika átka

Színes, szinkronizált, angol kalandfilm (2013)

Párizs császára

Színes, magyarul beszélő francia filmdráma (2018)