Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Ketten az Egyben

Ketten az Egyben - (La personne aux des personnes )

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2008)

Gilles Gabriel (Alain Chabat), a nyolcvanas évek popsztárja a nagy visszatérés előtt áll. Egykori nagy slágerét újra játsszák a rádiók, és minden adott, hogy újra a csúcsra érjen. Vagyis adott lenne, ha Gilles nem ütné el véletlenül Ranut (Daniel Auteuil), a kelekótya könyvelőt. A baleset következtében Gilles nem elég, hogy meghal, de lelke Ranu fejébe költözik. A bogaras aktakukac koponyájában e nélkül is elég nagy volt a zűrzavar, de most, hogy két albérlő próbál osztozkodni rajta, teljes lesz a káosz!

Rendezők: Lavaine Bruno, Bruno Lavaine, Nicolas Charlet

Szereplők: Lavaine Bruno, Alain Chabat (Gilles Gabriel), Daniel Auteuil (Jean-Christian Ranu), Marina Fois (Muriel Perrache), François Damiens (Le médecin Cogip), Randolph Toom (Rutger)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: François Damiens, La personne aux des personnes , Bruno Lavaine, Nicolas Charlet, Daniel Auteuil, Marina Fois, Randolph Toom

Megjelent: 2008

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Világvége

Színes,magyarul beszélő, angol akció-vígjáték (2013)

Paul

Színes, szinkronizált, spanyol-francia-angol-amerikai sci-fi vígjáték (2011)

A Főnök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)