Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Salamon király kalandjai

Salamon király kalandjai - (Being Solomon)

Magyarul beszélő, izraeli-magyar animációs film (2017)

A 17 éves, meglehetősen szertelen Salamon király nemrég örökölte meg a trónt apjától, Dávidtól, azonban még nem érett meg az uralkodása, mindenből viccet csinál, és idős tanácsadójára is csak ritkán hallgat. Különleges képességét (ért az állatok és növények nyelvén) is csak csínytevésre használja. Legjobb barátja Tobi, a sivatagi róka, aki minden mókában hű társa. Mindeközben Jeruzsálem városa rendkívüli eseményre készül: Balkis, Sába királynőjének érkezésére. A terv a két fiatal összeházasítása. Ám mielőtt az esküvőre sor kerülne, Hadad, Edóm utolsó királyának a fia ront elő a tömegből, és esküt tesz, hogy apja bűnéért, Edóm lerombolásáért, bosszút áll Salamonon. Bosszújához megidéz egy démont, Salamon pedig a sivatag közepén találja magát, távol az országától. A királyfi és Tobi útnak indulnak, hogy visszaszerezzék a trónt, ám útjuk során számtalan kaland vár rájuk.

Rendező: Albert Hanan Kaminski

Szereplők: Albert Hanan Kaminski, Ori Pfeffer (Salim hangja), Hana Laslo (Nanny / Arub hangja), Ori Laizerouvich (Tobby hangja), Albert Cohen (Shamirhangja), Eden Har'el (Na'ama hangja), itzan Sitzer (Hadad), Oded Menashe (Shlomo hangja)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Being Solomon, Ori Pfeffer, Hana Laslo, Ori Laizerouvich, Albert Cohen, Eden Har'el, itzan Sitzer, Oded Menashe

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)

Trollok

Színes, amerikai animációs vígjáték (2016)

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)

Szindbád - A hét tenger legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2003)