Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Aladdin

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (1992)

Egy elvarázsolt város szívében Aladdin és csintalan majma, Abu harcba indul, hogy kiszabadítsák Jázmin hercegnőt. Aladdin egész élete egy csapásra megváltozik egy varázslámpa megdörzsölésével, amelyből a mókamester és alakváltoztató Genie tűnik elő, és felajánlja, hogy teljesíti három kívánságát. Ezzel elindul Aladdin mesés, hihetetlen felfedező utazása.

Rendezők: John Musker, Ron Clements

Szereplők: Zoltán (magyar hang), Kata (magyar hang), Scott Weinger (Aladdin hangja), Lea Salonga (Jázmin hercegnő énekhangja), Linda Larkin (Jázmin hercegnő hangja), Robin Williams (Dzsini hagja), Jonathan Freeman (Jafar hangja), Frank Welker (Abu hangja), Douglas Seale (Szultán hangja)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: Robin Williams, Frank Welker, Scott Weinger, Lea Salonga, Linda Larkin, Jonathan Freeman, Douglas Seale

Megjelent: 1992

Kapcsolódó cikkek