Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A sötét lovag - Felemelkedés - (The Dark Knight Rises )

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2012)
  • 3

Nyolc év telt el azóta, hogy egy szörnyű éjszakát követően Batman nyom nélkül eltűnt. Magára vállalta Harvey Dent államügyész minden vétkét, és a hősből üldözött bűnöző lett. Önfeláldozása azonban nem volt hiábavaló: a Dent-törvénynek köszönhetően Gotham békés várossá vált. Átmenetileg. A városban feltűnik egy macskajelmezes betörő, aki sötét titkokat rejteget; és megérkezik Bane is, a különös álarcot viselő, gátlástalan bűnöző. Bruce Wayne féltve őrzött magánya nem tarthat örökké, a városnak ismét szüksége van a Sötét Lovagra. Ám a köpönyeg és az álarc ellenére úgy tűnik, Bane legyőzhetetlen.

Rendező: Christopher Nolan

Szereplők: Christian Bale (Bruce Wayne/Batman), Tom Hardy (Bane), Michael Cane (Alfred), Anne Hathaway (Selina Kyle/Macskanő), Joseph Gordon-Levitt (John Blake), Liam Neeson (Ra´s Al Ghul), Marion Cotillard (Miranda Tate), Gary Oldman (Jim Gordon), Morgan Freeman (Lucius Fox)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Marion Cotillard, Gary Oldman, Morgan Freeman, Liam Neeson (Rossz zsaru, Jó zsaru, Han Solo hangja), Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, The Dark Knight Rises

Időtartam: 2 óra 37 perc

Megjelent: 2012

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

RAID - A törvény nemében

Színes, magyarul beszélő, francia akciófilm (2017)

Volt egyszer egy Venice

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték (2017)

A kém

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték (2015)

Deadpool

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2016)